fbpx
PASSION FÖR ROM

VAR VI KOMMER FRÅN

Rom är det som enat oss, vi är entusiaster, romdrickare, romälskare och allra mest är vi romnördar.
Vår passion är så stor att inget kan skilja oss åt, från vårt första möte blev vi förälskade i denna dryck och allt som är kopplat men den idag. Vi började mad att läsa allt vi kom över för att sedan gå på provningar och mässor, sedan kom resorna till dessa länder för att komma ännu närmare ursprunget. Rom har en världsomspunnen historia med inte minst en mörk tid av slaveri och slavhandel men med det sagt så är det fantastisk dryck som får oss att känna den vita sanden och solen från en klarblå himmel långt ifrån Skandinavien varje gång vi häller upp och njuter av ett glas.

SÅ MÅNGA TILLFÄLLEN

Djupet, smakerna, dofterna och färgen av rom, allt detta inspirerar oss i jakten. Vi tar in allt och använder det, både när vi tar fram egna produkter men även när vi köper rom.
Jämfört med Whisky, finns inte samma riktlinjer och regler och det ger oss fantastiska möjligheter och du kan känna dem i ett brett spektra av karaktärer i både smak och doft. Det finns oändligt många sätt att göra rom och det som fascinerar oss är att det finns en rom för varje person, du kan välja mellan stil, destillering, lagring, fat och ett otroligt stort urval av länder. Vi dricker vår rom på olika sätt, rent eller med is eller i drink, du hittar det bästa sättet för dig. Självklart har vi alla vår favorit rom men vi kommer inte berätta det för dig.