fbpx
PASSION FÖR GIN

En ande som blommar i hemlighet

Du kan frestas att tro att gin är en enkel, ofta billig anda som bara är lämplig för att läggas till din favorit tonic. Du skulle inte få idén att njuta av gin i glaset med några isbitar, en bit gurka eller ens några mynta. Men gin kan göra ännu mer. Vi finner att han ofta får alldeles för lite uppmärksamhet ...

Den nya exotiska gins

Namnet gin är en kort form av det franska ordet för enbär, geni évre. Ursprungligen användes endast ett fåtal västerländska växter för ginproduktion, men detta har förändrats från grunden: Idag hittar exotiska växter och örter av alla slag sin väg in i ginproduktionen. Dessa nya moderna gins smakar bra, särskilt de rena sorterna, vars smak berikas uteslutande av växter och örter.
Vår passion för gin bygger på att denna relativt enkla produkt kan omvandlas till en unik anda med smak och karaktär som kan variera beroende på vilka växter och örter som används. Vi säger detta eftersom vi upplever det igen varje dag - titta bara på mångfalden av våra gin produkter.

Stora andar med kärlek och respekt

Den växande tillväxten av marknaden för gin beror på den ökande variationen av smaker, smaker och flaskdesign. Idag erbjuds en mängd olika gins av hög kvalitet i torra, kryddiga, fräscha, intensiva eller milda versioner. Alla dessa nya, moderna gins inbjuder oss att utforska möjligheterna med denna stora anda, vare sig i en drink med tonic, ren eller på lite glass.
Stora andar är gjorda med kärlek, hårt arbete och mycket tålamod och bör därför avnjutas med samma respekt!